måttanpassade-köksluckor

Nya köksluckor

Köksluckor har en tendens att bli slitna över tiden. Men bara för att dina köksluckor har sett bättre dagar betyder det inte att du behöver byta ut hela köket. Det går att byta dem eller beställa helt nya köksluckor och låta resten av köket vara som det är. Av oss kan du få måttbeställda köksluckor i hög kvalitet som håller länge.

Nya köksluckor i köksinredningen

Det går att sätta en helt ny prägel på köket bara genom att byta ut köksluckor och beställa nya. Det ger ett lyft och kan dessutom skänka bättre förvaringsmöjligheter och arbetsytor om du också beställer hela köksskåp. Dina behov är det som avgör valet.

Många tröttnar efter ett tag på sitt kök men inser att de inte har en hög budget att röra sig med. Att byta ut ett helt kök kan kosta en del. Då kan du ta tillfället i akt och skaffa nya köksluckor efter måttagning och ge sken av ett helt nytt kök. Även en sådan enkel företeelse som att byta ut handtag och knoppar gör att du kan ge nytt liv åt ditt kök. Våra köksexperter hjälper dig med att välja rätt utifrån ditt köks förutsättningar.

Behåll stommarna och byt ut luckorna på några timmar

Att byta köksluckor tar enbart några timmar. Det medför att du har ett nytt kök att arbeta i redan samma dag om du bokar våra tjänster och produkter. Fördelen med våra köksluckor är att de passar in i alla stommar och gör sig alltså bra i alla kökstyper – stora som små. Våra hantverkare är specialister på kök och luckor och ser alltid till att du blir en nöjd kund! Kontakta oss redan idag!

Fina modeller i toppkvalitet

Alla ska ha råd med ett bra kök och material som är slitstarkt och snyggt på samma gång. Med våra köksluckor ger du karaktär åt hemmets hjärta. Du kan beställa nya köksluckor i många färger som passar in just i ditt hem. Vill du lägga till annan köksinredning som köksbänkar, köksskåp och lådor med mera, står vi redo att erbjuda våra tjänster, även där.

Gör om ditt kök med enkla medel! Kontakta oss för att få experthjälp med byte av köksluckor.