byta-köksluckor

Måttbeställda köksluckor

Nya köksluckor ger ditt kök en välkommen uppdatering och du får samtidigt en nyare look som ger intrycket att du skaffat ett helt nytt kök. En av de förändringar som syns allra mest vad gäller köksinredning är definitivt köksskåp och luckor. Det här lyftet gör inte enbart att utrymmet känns skönare att vistas i, kanske får du rentav ny inspiration till matlagning med mera!

Nytt kök med enkla medel

Känslan av ett nytt kök är lätt att uppnå utan att det behöver kosta en förmögenhet. Så länge stommarna i ditt kök inte är i behov av att bytas ut, kan du behålla dessa och välja att enbart satsa på nya köksluckor. Ett slitet kök blir som nytt genom att byta köksluckor; det har många av våra kunder upptäckt. Vi erbjuder måttanpassade köksluckor som passar alla stommar och därmed vilket kök som helst. Måttbeställda köksluckor monterar vi vanligen på 4 till 5 timmar vilket innebär att du kan njuta av ditt nya kök redan samma dag.

Nyttja ROT-avdraget

Självklart ser vi till att ordna med ROT-avdrag om du så önskar. ROT-avdraget innebär att du kan få dra av 30 % av priset för arbetet, vilket är en skön besparing. Du ska också se ditt uppfräschade kök som en investering och inte bara en kostnad, eftersom all lyckad renovering sammantaget ökar på värdet på din bostad.

Ta hjälp av en köksexpert

Tveka inte att kontakta oss på IngwallKöket idag med dina idéer så hittar vi tillsammans en lösning! Byt inte luckor utan att höra med oss först; vi har lång erfarenhet av den här formen av uppdrag och kan snabbt avgöra vad som blir bäst i just ditt kök. En sak är helt säker: vi har mängder av nöjda kunder som stortrivs med sina nya köksluckor och vi ser fram emot att hjälpa just dig att bli lika nöjd!

Vill du ha ett nytt kök med enkla medel? Svaret är måttbeställda köksluckor. Ta kontakt med oss för att byta dina köksluckor!