Kök-beigaluckor-header

Måttanpassade köksluckor

Börjar köket bli slitet eller känns det som att det har passerat bäst före-datum? Har du varken lust eller råd att lägga flera veckor på en omfattande köksrenovering? Då är en makeover av ytorna i köket det självklara valet. Genom att byta köksluckorna och fräscha upp övriga ytor kan du få ett nytt kök på bara några timmar om du väljer måttanpassade köksluckor från oss på Ingwallköket.

Så gör du om köket på en dag

Att få ett nytt och fräscht kök på en dag kanske låter som en omöjlighet men med rätt val kan du förverkliga drömmen om ett stilrent kök inom kort. När du anlitar Ingwallköket får du hjälp med att förnya köket med smarta och enkla lösningar. Vi erbjuder måttbeställda köksluckor och hantverkshjälp utan krångel eller långa processer. I normalfallet får du ett nytt kök på bara 4-5 timmar när du anlitar oss.

Hur kommer det sig då att vi på Ingwallköket kan skapa ett nytt kök på så kort tid? Det beror på att i de flesta kök är köksstommarna av god kvalitet vilket gör att deras hållbarhet är mycket lång. Däremot slits ytskick som köksluckor och bänkskivor mycket fortare på grund av det dagliga slitaget. Genom att endast byta köksluckor går det fort att förändra ett slitet kök till ett glänsande nytt. Ingwallköket erbjuder både standardluckor och måttbeställda köksluckor. Tack vare vår långa erfarenhet och skickliga hantverkare kan du vara säker på att arbetet blir professionellt utfört.

Tips innan köksrenoveringen

Innan du ska göra en uppfräschning av köket finns det några saker att tänka på. Fundera igenom vad du vill förändra och gör hellre en förändring av hela köket på en gång än mindre förändringar då och då. Genom att göra alla förändringar vid ett tillfälle ökar chansen att helheten blir harmonisk. Exempelvis är det smart att byta köksluckor och bänkskiva samtidigt så att färgerna passar ihop med varandra.

Vill du förändra köket? Välj måttanpassade köksluckor!