Byta köksluckor

Ett kök ska vara både snyggt och funktionellt. Praktiskt ska det fungera både för matlagning och som samlingsplats. Samtidigt ska det rent estetiskt fungera ihop med resten av bostaden och ägarens personliga stil. Att byta köksluckor på befintliga stommar är det mest kostnadseffektiva sättet att få en helt nya känsla i ett befintligt kök.

Måttbeställda köksluckor för exklusiva kök

Oberoende av om du bor i villa eller lägenhet är måttanpassade köksluckor ett utmärkt alternativ för den som vill byta köksluckorna i både nyare och äldre kök. Med måttbeställda köksluckor får du en helt unik köksinredning som är helt och hållet anpassad för ditt kök och din stil. Luckorna tillverkas på beställning efter de mått som behövs. Den som bor i äldre hus kan fräscha upp luckor men samtidigt behålla den tidstypiska planeringen som ofta är både funktionell och charmig.

Att byta ut köksluckor mot måttbeställda luckor ger ett exklusivt intryck – de kan monteras med millimeterprecision. Våra luckor tillverkas av hållbara material som kommer att vara till glädje under många år framöver. Färg och stil väljer du naturligtvis själv. Vi hjälper gärna till med idéer och kan vara med från början av designprocessen. Diskutera gärna dina önskemål och hur du vill att köket ska fungera så kan vi ta fram ett förslag på luckor och handtag. Vi vet att köket är en viktig plats för de allra flesta och vi strävar efter att du alltid ska få exakt det utseende och den känsla som du önskar.

Prisvärt och klimatsmart

Att byta ut köksluckor istället för att göra en total renovering sparar både pengar och miljö. Eftersom arbetskostnaden berättigar till ROT-avdrag kan kostnaden dessutom bli lägre än du föreställt dig utan att du behöver tumma på vare sig kvalitet eller hållbarhet. Vi kommer naturligtvis hem till dig och monterar din nya luckor på plats så att du kan tänka på annat. Oberoende av om du är mästerkock eller frukostfantast så kommer du att älska ditt nya kök under många år framöver!

Vi hjälper dig förnya ditt kök med nya köksluckor. Kontakta oss för att boka in ditt kostnadsfria hembesök!