Om oss

Drömmer du om ett nytt kök? Då har du verkligen kommit rätt. Vi har många års erfarenhet av köksrenoveringar och är specialiserade på måttanpassade köksluckor. Att byta köksluckor på befintliga stommar är det snabbaste sättet att få ett uppdaterat kök som känns som nytt. Arbetat kan utföras på 4-5 timmar och kräver inga större ingrepp i köksmiljön.

Vi är specialister på köksluckor

Om du vill ha ett nytt utseende på köket med enkla medel är vi på IngwallKöket ditt rätta val. Vi kan hjälpa dig välja rätt köksluckor och montera måttbeställda köksluckor på dina befintliga stommar. Detta är miljövänligare och snällare för din plånbok än att riva ut hela köket. Dessutom går det snabbt! Vi utför byte av köksluckor oftast på runt 4-5 timmar.

Miljöcertifierade köksluckor

Vi kan erbjuda köksluckor i alla typer av färger och mönster, så att du kan hitta din personliga stil. Något som kan vara tryggt att veta är att alla våra köksluckor är miljöcertifierade. Vi hjälper dig med en hållbar köksrenovering!

Nöjda kunder är vår hederssak

Vi är väldigt stolta över våra nöjda kunder och månar om att alltid leverera ett högkvalitativt arbete. Vi är erfarna hantverkare som är stolta över vår kunskap och vill använda den för att förverkliga dina köksdrömmar.