Offert

Funderar du på att byta ut dina köksluckor eller beställa måttanpassade köksluckor? Kontakta oss så snart som möjligt för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Därefter får du en offert. Vi återkommer snabbt med ett prisförslag.

Tydlig offert från början

Vi är måna om att ha en tydlig och ärlig dialog med våra kunder från början till slut. Det här innebär att våra offerter alltid är tydligt specificerade och du kan se direkt vad som ingår. Du slipper oroa dig för att dolda kostnader ska uppstå under arbetets gång.

God planering ger trygg leverans

Planering är a och o för att arbetet ska löpa smidigt. Det här är inte minst viktigt vid en köksrenovering. Våra hantverkare är experter på kök och ser till så att arbetet löper smidigt. Vi kommunicerar tydligt vår planering till dig som kund så att du kan känna dig trygg med att du vet när och hur vi levererar och installerar dina köksluckor.

Kontakta oss för prisförslag

Du kommer enkelt i kontakt med oss via formuläret. Men det går också bra att höra av sig via telefon eller mejl och begära offert. Vi återkommer så snart som möjligt!